EXKLUSIVT

Skribent

MovieZine

8 oktober 2014 | 19:00

Frank Grillo om planerna för "The Purge 3"

Skådespelaren berättar för MovieZine hur han vill se sin karaktär i den tredje filmen.
Igår blev det klart att det blir en tredje film i skräckserien "The Purge", men om vi får återse Frank Grillo avslöjades inte. 

För MovieZines Viktor Jerner berättar Grillo att han och regissören James DeMonaco hoppas samarbeta vidare även i "The Purge 3", där konceptet - om en "rensningsdag" i USA där alla brott inklusive mord är tillåtna - får utvecklas djupare.

- James och jag pratade om det under pressarbetet, att vi skulle vilja ge oss in i den här världen igen om filmen blev framgångsrik. För det finns ju faktiskt mer kvar av berättelsen som vi ännu inte har utforskat. James och jag har ett möte imorgon (läs idag) där vi ska prata om den tredje filmen och hur min karaktär passar in i den. Så ja, vi var båda på det klara med att vi ville fortsätta tillsammans om folk gillade "The Purge: Anarchy".

Om jag frågar dig som filmentusiast; i vilken riktning skulle du vilja se den här karaktären och berättelsen tas i en uppföljare?

- Jag skulle vilja se hela "The Purge"-konceptet utforskas mer från regeringsnivå, ur en politisk synvinkel. Det som intresserade mig och James när vi pratade om det här var att någon typ av revolution skulle kunna ta sin början, och det är något som jag tror skulle ske om det vore verklighet. Det är nog nästa nivå, och det får vi en liten försmak av redan med Michael K. Williams karaktär i den här filmen.

"The Purge: Anarchy" släpps på Blu-ray och DVD i början av december, då hela intervjun med Frank Grillo också publiceras.

"The Purge 3" kommer troligtvis på bio sommaren 2015.
| 8 oktober 2014 19:00 |