Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 maj 2018 | 09:30

FOX lägger ned "The Last Man on Earth" och "Brooklyn Nine-Nine"

Våren har fram tills nu varit ganska skonsam, med många beställningar på nya säsonger istället för nedläggningar. Är det här början på en mörk vändning?
FOX lade under kvällen igår ned tre av sina sämre presterande serier, “The Last Man on Earth” som fick fyra säsonger, “Brooklyn Nine-Nine” efter fem säsonger samt “The Mick” efter två, enligt Variety.
 
 
Vi har tidigare rapporterat om CW som förlängt nästan samtliga av sina serier, CBS som förlängde 11 av sina i ett svep, "Outlander" som fick en beställning på 24 avsnitt samt "Rick and Morty" som fått årets största beställning hittills på hela 70 nya avsnitt. Frågan är om FOX beslut att lägga ned tre av sina serier i ett svep bara är början, på en lång rad av hjärtskärande nedläggningar?
 
 
FOX har tidigare förnyat “9-1-1”, “Empire”, “Star”, “The Resident”, “The Gifted”, “The Orville” och “The Simpsons” inför den kommande höstsäsongen på tv. Kanalen har också hunnit ge grönt ljus till tre helt nya serier; dramaserierna "The Passage" och "Proven Innocent" samt komedin "The Cool Kids".
 
Vad tycker du om att vi inte kommer få några fler avsnitt av "Brooklyn Nine-Nine", "The Last Man on Earth" och "The Mick" - var det rätt beslut av FOX? Kommentera gärna nedan!
| 11 maj 2018 09:30 |