Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 maj 2018 | 21:30

Officiellt: Det blir minst 37 avsnitt till av Starz-serien "Outlander"

Den fjärde säsongen av "Outlander" dyker upp i november OCH serien har idag även förnyats med både en femte och sjätte säsong.
Eftersom "Outlander" är en av Starz (tittarmässigt) mest framgångsrika tv-serier, kommer det inte som någon överraskning att de vill fortsätta att pumpa ut fler avsnitt till sina hängivna tittare.
 
Den fjärde säsongen håller för tillfället på att spelas in - vilket gjort att seriens många fans inte ens behövt oroa sig över om det ska bli mer eller inte. Det kommer därför, trots allt, som en väldigt positiv överraskning att Starz redan nu har valt att beställa en femte och sjätte säsong också - samt bekräftat att den fjärde dyker upp i november.
 
 
Tillskillnad från den kommande och två föregående säsongerna, som alla har omfattats av 13 avsnitt per säsong, kommer den femte och sjätte "enbart" att bestå av 12 avsnitt vardera. Men med de 13 kommande avsnitten vi redan kände till och dagens nybeställda - har vi alltså minst 37 nya avsnitt av "Outlander" att se fram emot under de kommande åren.
 
Vad tycker du om "Outlander" hittills - förtjänar serien det fortsatta förtroendet av Starz? Kommentera gärna nedan!
| 9 maj 2018 21:30 |