Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 januari 2018 | 12:00

Första trailern till "Deep Blue Sea 2" har dykt upp

Hajarna är fler, smartare och dödligare än sist.
Det var inte helt väntat att hajskräckisen "Deep Blue Sea" från 1999 skulle få en uppföljare, men snart är den här. Någon gång under året släpps "Deep Blue Sea 2" direkt till streaming, och den första trailern utlovar lika mycket vassa tänder och absurd action som sist.

Kanske något färre kända namn dock. Där den första filmen skröt med stjärnor som Stellan Skarsgård, Samuel L. Jackson, Thomas Jane och LL Cool J, är det nu dags för c-skådisar som Danielle Savre ("Boogeyman 2") och Michael Beach ("The 100") att bli hajmat.

I uppföljaren blir hajexperten Dr. Misty Calhoun inbjuden som konsult till ett topphemligt projekt. En miljardär har upptäckt ett sätt att styra hajars beteenden... Jag kan inte tänka mig vad som kan gå fel där.

Warner Bros-producenten Matt Bierman kommenterar:

- Vi är en sann uppföljare. Vi vill behålla känslan ur "Deep Blue Sea" som många älskade. Den research som används på hajarna i "Deep Blue Sea 2" kommer från första filmens handling och mytologi (...) Huvudhajen har fått en personlighet och vi hoppas fans kommer uppskatta hur det tar historien framåt på ett nytt sätt.
 
 
"Deep Blue Sea 2" dyker upp på dvd och video-on-demand någon gång under 2018.
| 29 januari 2018 12:00 |