Serie

Skribent

MovieZine

20 maj 2019 | 09:15

Trailern för "Westworld" säsong 3 visar en helt ny värld

Den kommande säsongen ser ut att vara en helt annan serie, där man ser ett liv utanför parken.
Nu när "Game of Thrones" är över, visar HBO inga tecken på sorg som fansen kanske har för tillfället. Förra veckan släpptes en promo på deras kommande titlar för både i år samt nästa år, där man bland annat fick se en skymt av den tredje säsongen av "Westworld". Nu har tv-bolaget släppt sin första officiella trailer för sin väldigt efterlängtade sci-fi-serie, och den ser lovande ut. 
 
 
Denna säsong ser väldigt annorlunda ut från de två tidigare säsongerna, där man nu har lämnat vilda västern och befinner sig i en värld utanför parken. Nu följer vi istället en ny karaktär spelad av den duktige Aaron Paul där han i slutet av videon stöter på Dolores (Evan Rachel Wood), återigen i hennes egna kropp (ni som har sett säsong två vet vad jag menar). 
 
Dessvärre får man vänta ett litet tag till för att kunna uppleva den tredje säsongen då "Westworld" återvänder 2020. Med tanke på vad HBO har kvar i bagaget för resten av 2019, har vi mycket bra innehåll att se fram emot till dess. 
 
Vad tycker du om trailern till "Westworld" säsong 3? Vad tror du om Aaron Paul som huvudrollen för den nya säsongen? Kommentera nedan!
| 20 maj 2019 09:15 |