Serie

Skribent

Erika Jarhed

6 april 2023 | 10:30

Första skådisarna klara för Pennywise-serien hos HBO

Skådespelarna Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk och James Remar är klara för HBO nya prequel-serie "Welcome to Derry".
I februari kom beskedet att HBO Max utvecklar en ny "Det"-serie som kommer att vara en prequel till filmerna från 2017 och 2019. Förra veckan berättade dock Bill Skarsgård att han inte kommer tillbaka som Pennywise, till fans stora besvikelse.
 
Nu rapporterar Variety att de första skådespelarna är klara för serien med namnet "Welcome to Derry", men vem de kommer att spela uppges inte.
 
Taylour Paige ("Zola"), Jovan Adepo ("Fences"), Chris Chalk ("Perry Mason") och James Remar ("Django Unchained", "Dexter") har anslutit till projektet. Om någon av dem är Pennywise får vi se, men troligtvis väntar HBO med den nyheten lite till.
 
 
Än så länge hålls detaljer om projektet ganska hemligt. Det vi vet är att Andy Mushietti, som gjorde båda "Det"-filmerna med Skarsgård, kommer att regissera det första avsnitt av den nya serien och att hans syrra Barbara Mushietti är med som producent. Jason Fuchs ("Wonder Woman") och Brad Kane ("Moonhaven") kommer att vara med som showrunners.
 
I och med att man nu börjar släppa fler nyheter kring projektet så kanske vi inte behöver vänta allt för länge på beskedet om vem som kommer att bli den nya Pennywise. Vem vill du helst se i rollen?
| 6 april 2023 10:30 |