Film

Skribent

Mats Karlsson

6 december 2017 | 18:00

Första bilden från "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott"

Regissören David Yates utlovar en mer nyanserad och detaljerad film som kommer att överraska publiken.
För drygt en månad sedan fick vi en första bild på skådespelarna tillsammans och nu har studion Warner Bros släppt en första bild från uppföljaren "Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott".
 
 
Warner Bros passade även på att bjuda på en bakom kulisserna-bild, där vi får se Eddie Redmayne och Jude Law ta det lugnt mellan scenerna.
 
Large d3d9d17ba9e0c3f048aaacb4b15fccdf bakom kulisserna
 
Entertainment Weekly fick ett kortare snack med huvudrollsinnehavaren Eddie Redmayne och regissören David Yates. Redmayne berättar att han i skrivande stund hade lättsammare krämpor.
 
- Det är från all trollstavsviftande, men inte har jag blivit bättre på staven för det, säger Redmayne.
 
I uppföljaren befinner sig historien i Paris, där Newt (Redmayne) träffar professor Dumbledore (Jude Law) från Hogwarts och de båda ger sig ut för att jaga rätt på den mörke trollkarlen Gillert Grindelwald (Johnny Depp).
 
- Den första filmen hade en viss nyckfullhet; karaktärerna kändes som barn i vuxna kroppar. I den här filmen är det mer nyanserat och detaljerat. Det är både en ganska romantisk film och en thriller, en intressant genrekombination som man sällan ser tillsammans. Jag tror att den kommer att överraska publiken, berättar Yates.
 
Men frågan vi alla ställer oss, har Harry Potter-fansen lugnat ner sig eller tänker de fortfarande bojkotta filmen? Svaret på den frågan visar sig när vi ser den färdiga filmen 16 november 2018.
 
Ser den första bilden lovande ut och hur pepp är du på första trailern?
| 6 december 2017 18:00 |