Film

Skribent

MovieZine

16 november 2017 | 15:43

"Fantastiska vidunder 2" har fått sin officiella titel

Uppföljaren till "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" kommer på bio hösten 2018.
Nästa höst ska vi tillbaks till J.K. Rowlings förtrollade fantasy-värld. Det har just blivit klart att andra filmen i "Harry Potters" prequelserie ska heta "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald".
 
Warner Bros släppte också en första bild på skådespelarna. Här kan vi bland annat se Eddie Redmayne, Katherine Waterson, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Jude Law som en ung Dumbledore och Johnny Depp som Grindelwald.
 
 
I slutet av den första filmen fångades den mörke trollkarlen Gellert Grindelwald (Depp) av MACUSA, den amerikanska magi-kongressen. Men Grindelwald har flytt, och börjar samla ihop sina följare. De flesta misstänker inte vad som är hans sanna agenda: att se till så fullblods-trollkarlar kan styra över alla icke-magiska varelser.

För att stoppa Grindelwalds planer uppsöker Albus Dumbledore (Law) sin forna student Newt Scamander (Redmayne), som går med på att hjälpa honom, ovetande om farorna. Kärlek och lojalitet kommer sättas på prov även bland vänner och familj, medan trollkarlsvärlden blir allt mer splittrad...
 
 
"Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" får biopremiär 16 november 2018, om exakt ett år alltså.
| 16 november 2017 15:43 |