FÖRHANDSVISNING

Skribent

MovieZine

3 januari 2018 | 17:00

Välkommen på förhandsvisning av "Molly's Game"

MovieZine och Scanbox Entertainment bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av "Molly's Game", ett underhållande och verklighetsbaserat drama av Aaron Sorkin.
Många tror att tvåfaldigt Oscarsnominerade Jessica Chastain ska få ännu en nominering för sin starka insats i ”Molly’s Game”. Det är den spännande, sanna historien om Molly Bloom, landslagsåkerskan i puckelpist som efter en svår fallolycka sadlar om till slipad pokervärdinna för filmstjärnor, sportgiganter och makthavare. Hennes hemliga, lyxiga spelverksamhet pågår tills ryska maffiamedlemmar drar till sig FBI:s uppmärksamhet.
 
”Molly’s Game” är nominerad till 2 Golden Globes, för Jessica Chastains insats och för Aaron Sorkins manus. Sorkin, som tidigare skrivit bland annat ”Vita huset” och ”The Social Network”, debuterar här även som regissör. I andra roller syns Idris Elba och Kevin Costner. Filmen får biopremiär 19 januari.
 

Gratis förhandsvisning 15 januari

 
Bjud med en vän på bio! Vi förhandsvisar "Molly's Game" måndagen 15 januari på biograf Skandia i Stockholm. Fyll i formuläret nedan för att boka två platser. Först till kvarn gäller...
 
Fill out my online form.
 

"Molly's Game" får ordinarie biopremiär den 19 januari över hela landet.

 
| 3 januari 2018 17:00 |