Film

Skribent

MovieZine

29 mars 2016 | 16:00

MovieZine förhandsvisar actionfilmen "Hardcore" i Stockholm

Tillsammans med SF Film bjuder vi dig och en vän på bio tisdagen 5 april.
Välkommen på en actionfylld filmkväll! Vi har det stora nöjet att förhandsvisa adrenalinstinna actionfilmen "Hardcore" för MovieZines läsare i Stockholm. Det är den första långfilmen som är helt inspelad i POV-perspektiv (förstapersonsperspektiv) och en upplevelse utöver det vanliga.

Handling:


Du minns ingenting av ditt tidigare liv. Allt du vet är att du heter Henry, något din fru berättade när hon nyss återupplivade dig från de döda. Bara några minuter senare blir du beskjuten och din fru kidnappas. Den skyldige till dådet är Akan, en mäktig krigsherre omgiven av en armé av legosoldater, som planerar att ta över världen. Plötsligt befinner du dig i Moskva där alla vill se dig död. Alla utom en mystisk engelsman, Jimmy. Men kan du verkligen lita på honom? Om du bara överlever vansinnet kommer du förstå meningen med allt och sanningen bakom din identitet. Lycka till Henry – du kommer sannolikt behöva det… 

När & var?


Förhandsvisningen äger rum tisdagen 5 april kl. 18:00 på Biograf Park (Sturegatan 18) i Stockholm. För att skriva upp dig på listan och boka två platser, fyll i formuläret nedan. Först till kvarn gäller.

Biljetterna är nu slut!

"Hardcore" får biopremiär 6 april över hela landet.

| 29 mars 2016 16:00 |