Film

Skribent

MovieZine

27 januari 2018 | 09:00

MovieZine förhandsvisar "The Florida Project"

Se den härliga och gripande dramakomedin som gav Willem Dafoe en Oscarsnominering. Bjud med en vän på bio den 6 februari i Stockholm!
MovieZine och Scanbox Entertainment bjuder in till en exklusiv förhandsvisning av "The Florida Project"! Willem Dafoe blev nyss Oscarsnominerad för Bästa manliga huvudroll, och det unga stjärnskottet Brooklynn Prince hyllas och prisas världen över - senast på Critic's Choice Award.

Sean Bakers varma dramafilm blev en stor snackis på 2017 års upplaga av Cannes-festivalen. Vi får en inblick i sexåriga Moonees (Brooklynn Prince) tillvaro på budgethotellet The Magic Castle, där hon bor med sin rebelliska mamma Halley (Bria Vinaite). Bland människorna i hennes omgivning finns hotellchefen Bobby (Willem Dafoe), som har ett varmt hjärta under en bister fasad. De vuxnas liv kan vara tufft, men för infallsrika Moonee är sommaren full av äventyr och glädje.

Filmen förhandsvisas tisdagen 6 februari kl. 18:00 i Stockholm. Boka dina platser genom att fylla i formuläret nedan. Visa upp ditt svarsmail i entrén, det är din biljett för 2 personer.
 
Fill out my online form.
 

"The Florida Project" får ordinarie biopremiär över hela landet den 9 februari. Se trailern:

 
| 27 januari 2018 09:00 |