Film

Skribent

MovieZine

14 april 2017 | 12:00

MovieZine förhandsvisar thrillern "Darkland"

Se den danska succéthrillern "Darkland" först av alla! Den exklusiva förhandsvisningen sker i Stockholm den 24 april - reservera dina gratisbiljetter här. (OBS! Fullsatt!)
Njut av skandinavisk noir när den är som bäst och mörkast. MovieZine och Scanbox Entertainment bjuder in dig och en vän till en exklusiv förhandsvisning av actionthrillern "Darkland" ("Underverden"). I huvudrollerna syns Dar Salim ("Bron", "Springfloden") och Stine Fischer Christensen.
 

Om filmen

Zaid njuter av livet som framgångsrik hjärtkirurg med lyxig lägenhet och en gravid flickvän. En natt får han besök av sin lillebror Yasin som desperat ber honom om pengar men blir bryskt avvisad i dörren. Kort därefter hittas Yasin misshandlad till döds och Zaid översköljs med skuldkänslor. Hans sorg övergår i vrede och snart blir Zaid besatt av att hitta den hänsynslösa gärningsmannen.

Som en maskerad hämnare beger han sig ned i Köpenhamns kriminella undre värld i sökandet efter rättvisa och tvingas göra slutgiltiga val som kan förändra hela hans värld…
 

Var och när?

"Darkland" förhandsvisas på Biograf Park i Stockholm, måndagen 24 april kl. 18:00. Använd formuläret nedan för att boka dina platser. Du kommer sedan att få ett bekräftelsemail, som gäller som entré för två. Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.
 
 
”Darkland” får ordinarie biopremiär över hela landet den 5 maj. Se trailern:
 
| 14 april 2017 12:00 |