Film

Skribent

MovieZine

15 mars 2022 | 20:15

Välkommen på förhandsvisning av actionthrillern "Ambulance"

MovieZine bjuder på bio! Se Michael Bay göra comeback på vita duken med fartfyllda actionthrillern "Ambulance" den 22 mars.
Äntligen har vi möjlighet att bjuda MovieZines läsare på bio igen! Om ni har återhämtat er från galapremiären av "Lamm" så väntar snart en actionpackad medlemsvisning av Michael Bays senaste. 
 
"Ambulance" följer Will (Yahya Abdul-Mateen II) som dras in i ett bankrån med sin kriminella bror Danny (Jake Gyllenhaal), något som kan göra dem mycket rika. Men när kuppen går fel tvingas de desperata bröderna att kapa en ambulans - med en allvarligt sårad polis och akutsjukvårdaren Cam (Eiza Gonzalez) ombord. Det blir början på den mest vansinniga biljakten som LA någonsin har skådat. 
 
I samarbete med UIP har vi nöjet att bjuda in dig och en vän till en exklusiv smygpremiär i Stockholm! Bli en av de första i världen som får se "Ambulance" - vårens mest fartfyllda och intensiva actionfest.
 
När? Tisdag 22 mars kl. 17:45 (dörrarna öppnar 17:15)
Var? Filmstaden Scandinavia (Mall of Scandinavia i Solna), salong 4
 
Biljetter bokas via Eventbrite på länken nedan. Först till kvarn gäller. Om du skulle få förhinder, glöm inte att även avboka dina biljetter via Eventbrite.
 

Boka dina biljetter här... (obs: biljetterna är slut)

 
20 extra biljetter! De ordinarie biljetterna är slut, men vi har lagt undan 20 biljetter till våra Patreon-medlemmar. Bli medlem idag för att få två biljetter - läs mer på patreon.com/moviezine.
 
Observera att visningen har säkerhetspersonal på plats. Det är inte tillåtet att använda mobilen under filmens gång, det kan leda till att man blir avvisad från salongen. 
 
 

"Ambulance" får ordinarie premiär över hela landet den 25 mars.

| 15 mars 2022 20:15 |