sponsrat

Skribent

MovieZine

23 december 2021 | 21:45

Förhandsboka din PlayStation 5 hos CDON

Vilken julklapp! CDON har öppnat upp för beställningar av årets hetaste spelkonsol. Köp den idag för 5990 kr. (OBS. Slutsåld)
MovieZine tipsar om pridukter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar. Med reservation för slutförsäljning och ändrade priser.
 
Årets mest eftertraktade spelkonsol är åter till salu! Det har varit svårt, om inte omöjligt, att lägga vantarna på den skinande vita maskinen, men du som slår till idag kan få hem en PS5:a redan i januari.

Just nu finns den nämligen att förhandsboka hos CDON för 5990 kr. Sajten anger den 31 januari 2022 som releasedatum, så om du är okej med att vänta några veckor till kan detta vara din bästa chans att faktiskt bli PlayStation 5-ägare inom kort.

Boka din PlayStation 5 på CDON.com
 
(OBS. Konsolen är nu slutsåld.)
 
  
PlayStation 5 släpptes i november 2020 och är den nya generationens kraftigaste spelkonsol. Bakom en snygg, futuristisk design döljer sig 4K-upplösning och en snabb processor som ger dig den bästa spelgrafiken någonsin. Några av de spel som finns till PS5 är ”Assassin’s Creed Valhalla”, ”Deathloop”, ”FIFA 22”, ”Marvel’s Spider-Man”, ”Ghost of Tsushima” och ”It Takes Two”.
 

Läs också: Fler nätbutiker där du kan hitta PlayStation 5

| 23 december 2021 21:45 |