Spel

Skribent

MovieZine

22 december 2021 | 20:00

Webbutikerna där du har chansen att hitta PlayStation 5

På jakt efter den populära konsolen PS5? Då gäller det att hålla koll på nätbutikernas sajter, och ha lite tur.
MovieZine tipsar om populära produkter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller annonslänkar.
 
Ett år efter sin release är PlayStation 5 fortfarande svår att få tag på. Men den som håller ögonen öppna hos online-butikerna kan lyckas plocka hem den heta spelkonsolen - kanske redan runt nyår? Lycka till!

Webhallen kan vara din bästa chans, de har med jämna mellanrum under hösten och vintern fått in stora leveranser av PS5. De släpps som oftast till medlemmar över en viss medlemsnivå, så det hjälper om man är trogen kund för att få förtur. Obs: konsolen listas inte på sajten när den är slutsåld. Bokmärk den här sidan.

Kjell & Company listar PlayStation 5 med en notis om att "produkten är endast tillgänglig för medlemmar och max 1 st per kund". Oklart dock om de ännu har fått in några leveranser, i skrivande stund är den inte tillgänglig för köp. Men håll utkik även här...

MediaMarkt har under de senaste månaderna låtit kunderna förboka PlayStation 5 i sina butiker. Just nu listas konsolen som "fullbokad", det gäller både den vanliga och den digitala varianten. Håll ett öga på den här sajten.

CDON släppte konsoler för förhandsbokning kort innan jul för leverans i januari 2022. Just nu kan de vara slut men det kan vara bra att titta in då och då. Men se upp för oseriösa återförsäljare på sajten som vill ta ut dubbla priset. Boka din PlayStation 5 här.
| 22 december 2021 20:00 |