Film

Skribent

Thomas Linnaeus

23 februari 2023 | 06:00

Flera kändisar ansluter sig till spionkomedin “My Spy: The Eternal City”

Anna Faris, Craig Robinson och Flula Borg är alla klara för Dave Bautisas spionkomedi “My Spy: The Eternal City”.
Spionkomedin “My Spy” med Dave Bautista i huvudrollen kommer att få en uppföljare, och nu har filmen fått en utökad rollista, rapporterar The Wrap. Komiker så som Anna Faris (“Scary Movie”-serien), Craig Robinson (“The Office”) och Flula Borg ("The Suicide Squad") har alla blivit klara för uppföljaren “My Spy: The Eternal City”.
 
I första filmen spelade Bautista CIA-agenten J.J., som får i uppdrag att övervaka en kvinna som råkar ha 9-åriga dottern Sophie. Olyckligtvis lyckas detta barn överlista Bautistas karaktär, och kan därmed utpressa honom att göra allt möjligt för att hon ska passa in i skolan.
 
Några år har gått och nu har Sophie blivit tonåring i uppföljaren “My Spy: The Eternal City”. Här åker det omaka paret på en skolresa till Italien och råkar hamna mitt i en potentiell kupp där CIA-chefen (Kim Jeong från “Baksmällan”-serien) är måltavlan.
 
På registolen återvänder Pete Segal som skrivit “My Spy: The Eternal City” tillsammans med Jon och Erich Hoeber. Filmen kommer att släppas på Prime Video och premiärdatum är i dagsläget okänt.
| 23 februari 2023 06:00 |