Film

Skribent

Mats Karlsson

23 januari 2015 | 19:00

Fler skådisar ansluter sig till "The Hateful Eight"

Quentin Tarantinos stuntkvinna Zoë Bell är en av dem som har fått en roll i westerndramat.
Redan i december var Quentin Tarantino och Samuel L. Jackson på plats i Colorado för att starta inspelningarna av "The Hatefiul Eight". Enligt ett pressmeddelande från Weinstein Company har nu flera skådisar anslutit sig till westerndramat.

De stora rollerna är redan tillsatta, men de som är nya tillskott är James Parks (“Kill Bill”), Dana Gourrier, Keith Jefferson, Lee Horsley, Craig Stark och Belinda Owino (“Django Unchained”), Gene Jones (“No Country for Old Men”) samt Tarantinos stuntkvinna Zoë Bell.

De större rollerna görs av Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Jennifer Jason Leigh, Walton Goggins, Demian Bichir, Tim Roth, Michael Madsen, Bruce Dern och Channing Tatum.

Historien kretsar kring en prisjägare (Russell) som försöker korsa Wyoming i en diligens. Under resans gång möter han en annan prisjägare, spelad av Jackson. En snöstorm blåser upp och de blir tvungna att ta skydd i ett bergspass och duon inser att de kommer att få problem att nå resans mål.

"The Hateful Eight" ska enligt planen vara klar för biorelease i höst, där någon av höstens festivaler lär få premiärvisa den. Det svenska biodatumet är i skrivande stund inte fastställt.
| 23 januari 2015 19:00 |