Film

Skribent

Alexander Dunerfors

8 november 2018 | 09:20

Spännande nya detaljer om "Breaking Bad"-filmen

Uppföljaren till tv-serien ska fokusera på Aaron Pauls karaktär. Men kommer Bryan Cranston tillbaka?
Igår släpptes den glada nyheten om att "Breaking Bad" kommer tillbaka! Iallafall som en långfilm, som utökar tv-seriens så kallade universum. Och nu vet vi lite mer om vad Vince Gilligan, skaparen bakom "Breaking Bad" och spinoffen "Better Call Saul", egentligen planerar.

Nya filmen som går under arbetsnamnet "Greenbriar" har beskrivits som "en film om en kidnappad mans flykt mot friheten".

Slashfilm bekräftar att det ska handla om allas vår Jesse Pinkman (Aaron Paul) och händelserna efter tv-seriens våldsamma final. Äntligen får vi svar på frågorna vad som egentligen hände efter det ganska öppna slutet. Lyckas vår otursförföljde knarklangare verkligen komma undan?
 
 
Det sägs också som att filmen görs för tv, och mer specifikt kanalen AMC (som också planerar en serie "The Walking Dead"-filmer).
 
Men det är ännu inte bekräftat om Bryan Cranston kommer medverka, och skådespelaren berättar i en radiointervju att han inte har läst manuset.

- Frågan är om vi överhuvdtaget får se Walter White i filmen (...) Om Vince Gilligan bad mig vara med, så skulle jag absolut ställa upp. Han är ett geni, och många vill se ett avslut på de här historierna som lämnades öppna.
 
Vad har ni för förväntningar på nya "Breaking Bad"-filmen? Kommentera gärna.
| 8 november 2018 09:20 |