Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 april 2020 | 07:35

Uppföljaren till "Call Me By Your Name" är på gång

Timothée Chalamet och Armie Hammer återförenas i ”Find Me”, regisserad av Luca Guadagnino.
Att dramasuccén ”Call Me By Your Name” ska få uppföljare har varit på tapeten sedan filmen släpptes sent 2017. Nu är det mer än bara prat, regissören Luca Guadagnino har både manusförfattare och skådisar klara. Det berättar han i en intervju med en italiensk tidning.

- Det var ett stort nöje att jobba med Armie Hammer, Michael Stuhlbarg, Esther Garrel och de andra skådespelarna. Alla kommer vara med i den nya filmen.

I originalfilmen spelar Chalamet den 17-årige Elio, som bor med sina föräldrar på italienska landsbygden. Under en sommar träffar han den något äldre amerikanske studenten Oliver och romantik uppstår. ”Call Me By Your Name” bygger på en roman av André Aciman, som också skrivit fortsättningen ”Find Me” (”Hitta mig”), utgiven 2019.

I boken ”Find Me” har det passerat några år sedan deras första möte. Elio är nu en begåvad pianist som bor i Rom. Oliver har skaffat familj i USA, men funderar på att återvända till Europa.
 
 
Men det återstår att se när uppföljaren kan börja spelas in:

- Innan coronaviruset reste jag till USA för att träffa en manusförfattare jag älskar. Jag kan inte säga vem. Men vi pratade om andra delen. Tyvärr blev vi tvungna att pausa arbetet, säger Guadagnino.
| 6 april 2020 07:35 |