Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 mars 2018 | 12:00

Fina hyllningsklippet: Se hela "Breaking Bad" på en minut!

"Breaking Bad" fyller 10 år i år, något som fans världen över har hyllat på lite olika sätt - här kan du se en av de grymmaste hyllningarna!
En av världens bästa tv-serier genom tiderna, "Breaking Bad", har nu fyllt tio år. Vilket har gjort att gänget bakom serien har ställt upp i lite fler intervjuer på sistone, samt att seriens många fans har velat hylla sin favoritserie i olika "Best of"-klipp och liknande.
 
I en intervju med Digital Spy tidigare under veckan avslöjade exempelvis Vince Gilligan (serins skapare) att det finns en sak han hade velat ändra på i serien - Jesse Pinkmans tänder. De var alldeles för fina för någon som brukade hamna i slagsmål och använda droger. Gällande de större grejerna ska det däremot inte finnas något han hade velat ändra på.
 
När det kommer till fans som velat visa sin uppskattning så måste ändå det animerade klippet här nedan ta hem priset. Vi får följa Walter White från klassrummet ända fram till sin Heisenberg-död - inom loppet av en nostalgisk (men rolig) minut.
 
 
Den fjärde säsongen av spinoffserien "Better Call Saul" håller för tillfället på att spelas in - med en ryktad premiär under hösten.
 
Vilka är dina favoritminnen från "Breaking Bad"? Kommentera gärna nedan!
| 3 mars 2018 12:00 |