Film

Skribent

MovieZine

15 maj 2023 | 09:25

Zara Larsson filmdebuterar i Netflix-dramat "En del av dig"

Även Felicia Maxime och Edvin Ryding syns i huvudrollerna i Sigge Eklunds ungdomsdrama på Netflix.
Artisten och ökända bioprataren Zara Larsson kommer att filmdebutera som skådis i "En del av dig" på Netflix. I rollistan finns också Edvin Ryding och Felicia Maxime (tidigare Truedsson), båda kända från "Young Royals". Inspelningen startar i Stockholm redan nästa vecka.
 
Debuterar gör även Sigge Eklund i registolen. "En del av dig" beskrivs som en berättelse på liv och död om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan.
 
Agnes (Felicia Maxime) äldre syster Julia (Zara Larsson) har allt det Agnes drömmer om: Hon är ihop med Noel, är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Om bara Agnes kunde vara mer som hon. När det som inte får hända händer vänds Agnes liv upp och ner och hon måste pånyttföda sig. Plötsligt är hon på väg att få allt hon drömt om, men till vilket pris?
 
Felicia Maxime och Edvin Ryding har tidigare arbetat tillsammans i "Young Royals" och "Avgrunden" medan Zara Larsson gör sin skådespelardebut.
 
 
Övrig rollbesättning inkluderar bland andra Ida Engvoll ("Kärlek & Anarki"), Mustafa Al-Mashhadani ("Tunna blå linjen"), Alva Bratt ("Barracuda Queens"), Emil Hedayat, Olivia Essén, Nikki Hanseblad och Maxwell Cunningham ("One More Time").
 
- Den här historien är väldigt personlig för mig, eftersom jag förlorade min 19-åriga lillebror i en olycka för sju år sen. Jag kände att jag ville porträttera båda sidorna av sorg - den enorma smärtan och chocken, men också hoppet och kärleken som kan växa fram i processen, berättar manusförfattaren Michaela Hamilton.
 
Filmen har global premiär på Netflix 2024.
| 15 maj 2023 09:25 |