Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 april 2022 | 19:30

”Fast & Furious 10” har en ny titel

Och där gick startskottet: Vin Diesel meddelar att inspelningen av ”Fast X” officiellt är igång.
Det blev tyvärr inte ”Fast10 Your Seatbelts” som en del hoppades på. Den tionde filmen i den actionpackade franchisen verkar nöja sig med titeln ”Fast X”. Detta meddelas av Vin Diesel som tog till Instagram för att fira den första inspelningsdagen. 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Vin Diesel (@vindiesel)

 
Nu rullar den populära filmserien mot sitt mål. Tanken är att spela in två filmer samtidigt, som tillsammans bildar en megaladdad final. Såklart får Diesel sällskap av familjen: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris och Nathalie Emmanuel är officiellt tillbaka i sina roller. The Wrap bekräftar också att Charlize Theron återvänder som skurken Cipher och att Sung Kang återigen spelar Han.
 
Nya i den växande ensemblen är Jason Momoa (”Aquaman”) som skurk, samt Brie Larson (”Captain Marvel”) och Daniela Melchior (”The Suicide Squad”) i ännu hemliga roller.
 
Vi vet ännu inget om handlingen men förväntar oss snabba bilar, vilda stunts, explosioner och några trevliga stunder runt grillen där sponsrad bärs och familjemys får stå i fokus. 
 
”Fast & Furious 10”… förlåt, ”Fast X” flyger in på bio i maj nästa år.
| 20 april 2022 19:30 |