Film

Skribent

Mats Karlsson

27 maj 2014 | 22:01

"Fantastic Four" blir inte lika löjlig som föregångarna

Producenten Simon Kinberg drar liknelser med "Iron Man", "X-Men" och "Batman Begins".

För några veckor sedan startade inspelningarna av rebooten "The Fantastic Four". Vi vet att man har valt att använda sig av betydligt yngre skådespelare i Josh Tranks version och att den blir mer realistisk än de tidigare filmerna. Nu lovar producenten Simon Kinberg att rebooten kommer inte bli lika löjlig som Tim Storys filmer.

- Filmens ton kommer att kännas lika unik som när man såg "Iron Man", "X-Men" och "Batman Begins" för första gången. Den är inte lika löjlig som de tidigare filmerna. Filmen har humor, men humorn kommer från karaktärerna, så filmen har inte en massa dåliga skämt. Det är en mer dramatisk film än en komedi. Jag skulle säga att den ligger nånstans mellan Sam Raimis första "Spider-Man"-filmer och "Chronicle", säger Kinberg som har skrivit manus till rebooten.

I rollerna ser vi Miles Teller ("Project X") som Mr. Fantastic, Kate Mara ("House of Cards") som Invisible Woman, Michael B. Jordan ("Last Stop Fruitvale Station") som Human Torch och Jamie Bell ("Nymphomaniac") som The Thing. Josh Trank ("Chronicle") sitter i registolen och det färdiga resultatet får vi se 19 juni 2015.

| 27 maj 2014 22:01 |