Film

Skribent

MovieZine

10 november 2020 | 16:45

Fansen kräver Johnny Depp i nästa "Pirates of the Caribbean"

En namninsamling har just fått ihop 250.000 underskrifter.
Det stormar kring Johnny Depp på sistone, vilket kan ha kostat honom två stora filmroller.

Häromveckan blev det klart att Depp lämnar rollen som trollkarlen och skurken Gellert Grindelwald i "Fantastiska vidunder 3". Warner Bros letar efter en ersättare då filmen redan är under inspelning.

Men de senaste åren har det också varit högst oklart om kapten Jack Sparrow någonsin får återvända till "Pirates of the Caribbean". Disneys senaste plan tyder på en reboot med Margot Robbie i huvudrollen, något som får en del fans att välja bojkotta filmen.

En namninsamling som legat på Change.org i ett par år nu har fått nytt liv de senaste dagarna. Uppmärksamheten kring Depp har snart lockat in 250.000 underskrifter.
 

Hotar med att bojkotta filmerna

 
"Kan ni tänka er någon annan spela honom? Eller ingen Jack Sparrow alls? Disney vill göra en reboot med tanke på framgångarna, men de förstår inte att de kommer sjunka utan Depp eller Jack Sparrow", står det att läsa på sajten. "De måste ta tillbaka honom, annars kommer vi aldrig mer se en "Pirates of the Caribbean"-film."
 
Samtidigt pågår en nystartad namninsamling för att ge Depp tillbaka rollen i "Fantastiska vidunder 3". Den har i skrivande stund fått in över 130.000 underskrifter.
 
"Vi vill ha honom tillbaka! Warner Bros måste lyssna på oss annars bojkottar vi filmen!" skriver grundarna.
 
| 10 november 2020 16:45 |