Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 januari 2022 | 23:40

Fans har upptäckt ett pinsamt misstag i Harry Potter-specialen

”Tillbaka till Hogwarts” använde en bild på Emma Roberts istället för Emma Watson. Whoopsie!
Harry Potter-återföreningen ”Tillbaka till Hogwarts” släpptes på nyårsdagen på HBO Max, och fansen verkar minst sagt förtrollade av att se alla skådespelarna samlas och snacka gamla minnen. Det blir många tillbakablickar och bakom kulisserna-klipp från arbetet med de populära filmerna, och även en del barndomsbilder vi aldrig tidigare sett.

Men en del av bilderna i dokumentären kan vara okända även för skådespelarna själva. Fans har upptäckt en rätt pinsam blunder som har letat sig in i filmen. Hermione hade inte blivit glad:
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Emma Roberts (@emmaroberts)

 
Den här bilden, som dyker upp bara några minuter in i filmen och ska föreställa en ung Emma Watson? Gulligt och allt, förutom att det är fel Emma. Den finns nämligen på skådespelerskan Emma Roberts Instagram sedan 2012.

Misstaget upptäcktes igår av ett fan på Twitter, och har sedan dess plockats upp av bland andra tidningen People. Än så länge har ingen av Emmorna kommenterat den roliga förväxlingen. 
 
 
 
Vi får se hur snabbt HBO Max agerar och trollar bort misstaget ur ”Harry Potters 20-årsjubileum”.
 
Uppdatering 3/1: Under måndagen har producenterna lovat att hitta den rätta trollformeln och rätta till felet i "Tillbaka till Hogwarts". I en kommentar till EW.com skriver de: "Bra fångat, Harry Potter-fans! Ni uppmärksammade ett fel i klipprummet som beror på en felmärkt bild. En ny version kommer upp inom kort." 
| 2 januari 2022 23:40 |