Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

31 mars 2016 | 13:00

Ewan McGregor skulle älska att göra en Obi Wan-spinoff

Och han vill att den ska visa vad som hände mellan hans Obi-Wan och Alec Guinness Obi-Wan.
En av de bästa sakerna med prequel-trilogin var onekligen Ewan McGregor som Obi-Wan Kenobi. Så visst vore det härligt med en film som bara följde honom? Ewan McGregor själv är sugen på att återupprepa sin roll, och när han i en intervju med Collider fick höra att även fansen var sugna på en Obi-Wan-film sa han så här:

- Jag skulle väldigt gärna vilja göra en också. Jag tror att storyn skulle kunna utspela sig mellan "Episod III" och "Episod IV". Jag tror att det skulle kunna bli Obi-Wans film, om det nu finns en. En film som fungerar som en brygga mellan min Obi-Wan Kenobi och Alec Guinness Obi-Wan Kenobi, för karaktären spenderar ju säkert mellan 20 och 30 år i den där öknen.

När han fick frågan om han varit i kontakt med Kathleen Kennedy om en film sa han:

- Jag vet inte riktigt om jag kan säga något här, men jag är väldigt intresserad av att göra det. Det skulle vara fantastiskt. Det kanske till och med skulle kunna bli en trilogi!

Avslutningsvis fick han också frågan om han kommer dyka upp som ett Kraft-spöke i någon av de kommande filmerna. Han svarade:

- Jag vet ingenting om det. Jag är inte alls involverad i den nya "Star Wars"-trilogin. Och så vitt jag vet så borde jag ju vara Alec Guinness vid det här laget, så jag vet inte riktigt hur det skulle kunna fungera. Jag vet verkligen inte och jag har inte diskuterat det med någon. Men att spela Obi-Wan Kenobi igen hade varit något jag hade älskat att göra i en av spinoff-filmerna. Om det skulle hända i en av huvudtrilogierna skulle jag vara med på det också, men jag vet inte hur det skulle fungera. Jag är säker på att något "Star Wars"-fan någonstans skulle kunna komma på ett sätt.

Skulle du vilja se Ewan McGregor som Obi-Wan igen, och i så fall, på vilket sätt? Kommentera nedan!
| 31 mars 2016 13:00 |