Film

Skribent

Alexander Dunerfors

3 oktober 2012 | 19:01

Ensam superhjälte söker…

Det är som upplagt för en realityserie i Marvels universum: fem unga damer slåss om Captain Americas gunst. Vem fångar hans hjärta?

Uppföljaren "Captain America: The Winter Soldier" utspelas som bekant många årtionden efter den första filmen. Så om Hayley Atwells Peggy Carter inte redan är död, är hon åtminstone minst 80 år gammal och dement. Nu pågår sökandet efter den som ska spela kaptenens kärleksintresse i den kommande filmen, och fem skådespelerskor provfilmas:

Emilia Clarke ("Game of Thrones"), Jessica Brown Findlay ("Downton Abbey"), Imogen Poots ("Fright Night"), Alison Brie ("Community") och Teresa Palmer ("I Am Number Four") finns med på listan enligt Deadline.

Fansen misstänker att karaktären de ska spela är Sharon Carter, en S.H.I.E.L.D.-agent och avlägsen släkting till Peggy. Dessutom sägs det att Scarlett Johanssons Black Widow kommer att dyka upp i filmen.

Chris Evans återvänder i "Captain America: The Winter Soldier" som regisseras av Joe och Anthony Russo. Filmen har premiär den 4 april 2014.

| 3 oktober 2012 19:01 |