Film

Skribent

Anders Eklöf

9 juli 2021 | 08:34

En uppföljare på "The Tomorrow War" är redan på gång

Amazon Prime-filmen har nått enorma framgångar på kort tid, vilket så klart innebär att en uppföljare kommer.
För ungefär en vecka sedan hade science fiction-filmen "The Tomorrow War" premiär på streamingtjänsten Amazon Prime, som på kort tid nått enorma framgångar.  
 
Huvudrollsinnehavaren Chris Pratt meddelade till exempel nyligen att filmen var den mest streamade filmen i världen under den senaste helgen och att den slog "alla rekord". 
 
 
Att det därmed redan är en uppföljare på gång är kanske inte så konstigt. Sajten Deadline rapporterar att Paramount, Amazon och Skydance är i samtal om att producera en "The Tomorrow War 2", återigen med samma ensemble av skådespelare och regissören Chris McKay. 
 
Förhoppningsvis blir det en bättre film än den första, då vi på MovieZine gav den betyget 2 av 5 i betyg och kallade den för "en actionmacka utan en enda originell ingrediens, som smakar därefter"
 
"The Tomorrow War" handlar om en grupp tidsresenärer från framtiden, som har ett budskap om att världen håller på att förlora kriget mot en dödlig utomjordisk art år 2048. Det är upp till soldater och civila från nutiden att följa med till framtiden, för att slåss för överlevnad.
 
Tycker du att "The Tomorrow War" förtjänar en uppföljare?
 
| 9 juli 2021 08:34 |