Film

Skribent

Anders Eklöf

5 juli 2021 | 22:45

Chris Pratt har ett meddelande till fansen av "The Tomorrow War"

Chris Pratt tackar fansen av "The Tomorrow War" för att den blev den mest streamade filmen i helgen.
I fredags hade science fiction-filmen "The Tomorrow War" premiär på streamingtjänsten Amazon Prime, där vi ser skådespelaren Chris Pratt ("Guardians of the Galaxy" och "Jurassic World") i huvudrollen. 
 
Även om vi på MovieZine gav filmen 2 av 5 i betyg och kallade den för "en actionmacka utan en enda originell ingrediens, som smakar därefter", nådde den stor succé under helgen. 
 
 
I ett klipp på Instagram tackar nämligen stjärnan Chris Pratt fansen för att den blev den mest streamade filmen i världen under helgen, och att den slog "alla rekord" (vad det nu innebär?). 
 
- Tack för att du tittade och tack för dina positiva reaktioner. Om du inte har haft en chans att se filmen, kolla in den. Jag är så stolt över min bebis, hon är vuxen och terroriserar världen med hemska utomjordingar, säger han i klippet. 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av chris pratt (@prattprattpratt)

 
Under söndagen var det nämligen USA:s självständighetsdag (eller Independence Day), som kanske fått en del amerikaner att bänka sig tillsammans i soffan framför en väl marknadsförd actionfilm. 
 
"The Tomorrow War" handlar om en grupp tidsresenärer som anländer från framtiden med ett budskap om att världen håller på att förlora kriget mot en dödlig utomjordisk art år 2048. Det är upp till soldater och civila från nutiden att följa med till framtiden, för att slåss för överlevnad.  
 
Vad tycker du om "The Tomorrow War"? 
 
| 5 juli 2021 22:45 |