Spel

Skribent

David Grundström

26 september 2017 | 16:00

En Star Wars-upplevelse likt ingen annan: det här är "Star Wars Battlefront II"

En ny trailer för "Star Wars Battlefront II" låter John Boyega visa upp grunderna för de kommande stridsfälten. Det här är "Star Wars Battlefront II".
Det svenskutvecklade "Star Wars Battlefront II" närmar sig med stormsteg, Om bara en och en halv månad är det äntligen dags att återvända till stridsfältet som antingen rebell eller stormtrooper. 
 
Idag har vi fått en ny trailer från spelet, som under lite mer än fyra minuter ger dig en snabb genomgång på vad som komma skall. John Boyega, som spelar Finn i den nya trilogin, går metodiskt igenom varje aspekt av spelet. Från vilka kartor vi kan spela på, vilka fordon vi kan köra och vilka klassiska karaktärer vi har möjlighet att ta kontroll över.
 
Spelet kommer som kanske bekant ha ett enspelarläge där vi får spela som Iden Versio. En av imperiets elitsoldater som försöker hålla galaxen samman under åren efter ”Jedins återkomst”. Det kommer även finnas ett "Arcade"-läge, där du och en kompis kan spela kooperativt eller mot varandra för att vässa era färdigheter.
 
Störst är dock såklart flerspelarläget, som innehåller fem olika spellägen. Allt från trånga utrymmen med mycket action till det spektakulära "Galactic Assault" där 40 spelare uppdelade i två lag strider på stora stridsfält. Här finns fordon, hjältar och kanonmat så det räcker och blir över till alla, och ser ut att vara den absoluta höjdpunkten av spelet.
 
Men ta inte bara mitt ord för det, kolla på trailern nedan:
 
 
"Star Wars Battlefront II" släpps till Playstation 4, Xbox One och PC den 17:e november. Om du inte orkar vänta tills dess, spana in vår lista på de 5 bästa "Star Wars"-spelen!
| 26 september 2017 16:00 |