Film

Skribent

MovieZine

2 mars 2016 | 16:00

En ny trailer till ”Hitta Doris” har dykt upp

Den älskvärda, virriga firren möter gamla och nya vänner i sommarens Pixarfilm.
Tretton år har gått sedan vi hängde med på Marlins och Doris sökande efter lilla Nemo. I sommar ska en av Pixars allra bästa filmer få en fortsättning. 

I filmens värld har bara ett år passerat, när det är dags att åter ge sig ut på havsäventyr. Doris har som bekant ett minne som en guldfisk, men något väcks till liv, ett avlägset minne av en mamma och en pappa som hon saknar. Förbered näsdukarna, det här kan bli snyftigt! 

Kolla in den nya trailern som idag premiärvisades i Ellen DeGeneres talkshow:


Regissören Andrew Stanton säger till Yahoo att han alltid såg fiskarnas äventyr som ett avslutat kapitel med ett lyckligt slut. Men för fem år sen fick han en ny idé:

- Jag trodde aldrig att det skulle bli en uppföljare. Tills en dag då jag började oroa mig för Doris, tänk om hon tappade bort sig och inte hittade sin familj? Och då undrade jag, var kommer hon ifrån? 

I filmen möter vi också Destiny, en ny bekantskap för oss men en gammal vän till Doris.

- Destiny är någon ur Doris förflutna som hon inte visste om. Hon bor på Marine Life Institute, där flera nya karaktärer och arter introduceras. Destiny är en av de få som hjälper Doris att hitta hennes föräldrar.

Doris simmar in på svenska biodukar den 26 augusti.
| 2 mars 2016 16:00 |