Serie

Skribent

MovieZine

15 maj 2024 | 09:30

En magisk återförening: Selena Gomez återvänder till Waverly Place

Selena Gomez gör en efterlängtad comeback till Disney-universumet i en ny spin-off-serie.
Selena Gomez (“Only Murders in the Building”), som fick sitt genombrott i Disney Channel-serien “Wizards of Waverly Place” (2007-2012) som Alex Russo, är tillbaka. Serien, som fick fyra säsonger och en långfilm, har nu fått en officiell spin-off-serie: “Wizards Beyond Waverly Place”.
 
I “Wizards Beyond Waverly Place” får vi följa en vuxen Justin Russo (David Henrie) som försöker leva ett vanligt familjeliv som pappa. Hans nya liv tar en snabb vändning då syrran Alex och Billie (Janice LeAnn Brown) behöver hans hjälp. Justin får nu häcken full då han inte bara måste ta rollen som familjefar, utan samtidigt måste träna en ung trollkarl och beskydda trollkarlsvärlden.
 
I den övriga rollistan ser vi Mimi Gianopulos som spelar Justins fru Giada, Roman som spelas av Alkaio Thiele och Max Matenko som Milo. Sist men inte minst får vi se Taylor Cora som en återkommande rollfigur i serien, rapporterar Variety.
 
Deadline bekräftade redan i januari att serien fått klartecken för ett pilotavsnitt, följt av en seriebeställning i mars. Jed Elinoff och Scott Thomas står som manusförfattare och producenter, tillsammans med Henrie och Gomez.
 
“Wizards Beyond Waverly Place” planeras ha premiär senare i år på Disney+ och Disney Channel.
 
För Gomez-fansen, har hennes kriminalserie “Only Murders in the Building” säsong fyra, fått bekräftad premiär den 27 augusti och kan ses på Disney+ tillsammans med resterande tre säsonger.
 
 
Lisa Strand
| 15 maj 2024 09:30 |