Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 november 2022 | 09:05

En julfilm med Deadpool? Här är idén som Disney skrotade

"En dag hoppas jag få göra den filmen", säger Ryan Reynolds.
Tänk att vi kunde fått fira jul med Deadpool på bio. Nu avslöjar skådespelaren Ryan Reynolds att det finns ett manus för en julfilm - som Disney valde att slänga i papperskorgen.
 
På den tiden då karaktären Deadpool fortfarande ägdes av Fox, som såg stora framgångar för barnförbjudna actionkomedierna "Deadpool" och "Deadpool 2", föddes en annorlunda idé. Reynolds och manusförfattarna skrev en julfilm med den kaxige antihjälten i huvudrollen:
 
- Jag skulle gärna se ett sång- och dansnummer i en "Deadpool"-film. För fyra år sen skrev Rhett Reese, Paul Wernick och jag en julfilm med Deadpool. Men den föll mellan stolarna när Disney köpte Fox och blev aldrig gjord, berättar han för Big Issue.
 
- En dag hoppas jag att vi får göra den filmen. Det är ingen musikal utan en riktig julfilm med Deadpool.
 
Se Ryan Reynolds sjunga i musikalen "Spirited":
 
 
Reynolds fick däremot göra en slags julvariant på Deadpool när "Deadpool 2" klipptes om till en mer barnvänlig version. Vintern 2018 kunde vi se "Once Upon a Deadpool" på bio, en film som dessvärre inte var särskilt bra. Bättre lycka nästa gång, grabbar.
 
Vad gäller Ryan Reynolds är han just nu högaktuell i julkomedin/musikalen "Spirited" tillsammans med Will Ferrell. Den finns att se på Apple TV+. Snart är det också dags för en tredje Deadpool-film där karaktären får sällskap av Hugh Jackmans Wolverine.
| 20 november 2022 09:05 |