Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 oktober 2022 | 15:00

En hemlig ny Shyamalan-thriller släpps 2024

Detaljerna är i vanlig ordning hemliga. Men redan till våren får vi se mer Shyamalan på bio.
Universal har spikat ett premiärdatum för en ny film från M. Night Shyamalan. Den 5 april 2024, veckan efter påsk, släpps en ännu namnlös thriller på bio. Detaljerna är i vanlig ordning hemliga, skriver Deadline, och vi vet inte heller vilka som medverkar.
 
Men vi behöver inte vänta så länge på Shyamalans nästa. Regissören bakom ”Sjätte sinnet” och ”The Visit” är tillbaka redan i början av nästa år. Rysaren med titeln ”Knock at the Cabin” handlar om en semestrande familj som får påhälsning av några otäcka typer som snackar om jordens undergång. Jonathan Groff, Dave Bautista och Rupert Grint står med i rollistan. ”Knock at the Cabin” får svensk biopremiär 3 februari 2023.
 
Se trailern här:
 
 
M. Night Shyamalan är känd för thrillers som bygger på originella idéer och överraskar publiken med en oväntad twist i slutet. En del filmer har blivit mer framgångsrika än andra, ”Split” och ”Glass” drog in runt 250 miljoner dollar var på bio, medan hans senaste - ”Old” - enbart 90 miljoner.
 
Filmerna gör han oftast på en väldigt låg budget (och Shyamalan bekostar dem själv) vilket ändå gör dem oerhört lönsamma. Vi ser fram emot att se vad en av skräckvärldens flitigaste filmskapare ska bjuda oss på under 2023 och 2024.
| 8 oktober 2022 15:00 |