Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 oktober 2022 | 17:15

En första titt på två nya superhjältar i "The Boys"

Den fjärde säsongen av "The Boys" kommer att introducera superhjältarna "Firecracker" och "Sister Sage".
Prime Video har släppt två bilder på några av den fjärde "The Boys"-säsongens helt nya karaktärer. Även om alla tittare givetvis fortfarande är sugna på att se hur triangeldramat mellan Homelander (Anthony Starr), Butcher (Karl Urban) och Ryan (Cameron Crovetti) kommer att arta sig i den nya säsongen, så är vår första glimt av fortsättningen istället på de helt nya karaktärerna Firecracker och Sage Sister. 
 

Första bilden på Valorie Curry som Firecracker:

 
 
Skådespelerskan Valorie Curry har tidigare dykt upp i tv-serier som "The Lost Symbol" hos Peacock, "The Tick", "House of Lies" och "The Following" tillsammans med Kevin Bacon. Hon har även gjort rösten till huvudkaraktären Kara i tv-spelet "Detroit: Become Human".
 
När det kommer till rollen som hjälten Firecracker i "The Boys" är det däremot fortfarande oklart exakt vad vi kan komma att förvänta oss. Med tanke på namnet så är hon kanske antingen grym på fyrverkerier och smällare... eller åtminstone något som har att göra med eld och explosioner. 
 

Första bilden på Susan Heyward som Sister Sage:

 
 
Heyward har vi tidigare kunnat se i "Orange is the New Black", "Vinyl" och som Deena Pilgrim i "Powers". Nu spekuleras det i huruvida hennes karaktär Sister Sage kan ha något med Sage Grove Center (mentalsjukhuset i den andra säsongen) att göra. Oavsett vilket så får vi förhoppningsvis veta mer om både hennes och Firecrackers superkrafter när vi börjar få ta del av trailers inför den fjärde säsongen vartefter.
 
Det är i skrivande stund fortfarande oklart när Prime Video förväntas bli klar med den fjärde säsongen av "The Boys". Utöver arbetet på originalserien så arbetar man däremot även på spinoffen "Gen V", som kommer att utspela sig i samma värld som "The Boys" men på ett slags universitet för personer med olika superkrafter. 
 
Vad tycker du om de nya superhjältedräkterna? Kommer du att fortsätta följa "The Boys" när den nya säsongen släpps? Kommentera gärna nedan!
| 11 oktober 2022 17:15 |