KLIPP

Skribent

Viktor Jerner

10 oktober 2015 | 21:00

Avnjut en detaljerad inblick i arbetet med dräkterna inför "Batman v Superman: Dawn of Justice"

DC Comics bjuder på ett klipp där kostymören Michael Wilkinson berättar om sitt arbete med dräkterna till Superman, Wonder Woman och Batman
Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" - på pappret tidernas mest episka superhjältefilm - närmar sig med stormsteg. Den 26:e mars landar den äntligen på svenska biografer, och filmens marknadsföringsmaskineri surrar högljutt sedan länge.  Trailers, posters, bilder och konceptmaterial har släppts i stadig takt och bygger verkligen upp en enormt lovande bild. Det är dock inte jättekonstigt att jag känner så, för Superman och särskilt Batman har varit mina största hjältar ända sedan barnsben och jag älskar dem lika mycket nu som jag gjorde då.

I samband med New York ComicCon har DC Comics nu släppt ett klipp på sin officiella YouTube-kanal där filmens kostymör - Michael Wilkinson - berättar lite om arbetet med de tre huvuddräkterna. Henry Cavill, Ben Affleck och Gal Gadot ser så oändligt badass ut i dessa vackra skapelser, och det är roligt att få se känna lite av den brinnande entusiasm och kärlek som ligger bakom allt. Dessutom avslöjas några nya sköna detaljer i dräkternas textur som vi inte fått se tidigare. I slutet av klippet får vi också lite av en tease inför Frank Millers kommande seriealbum "The Dark Knight III: The Master Race". Det är inte vilken trea som helst heller, utan uppföljaren till klassikern "The Dark Knight Returns" och den mindre omtyckta "The Dark Knight Strikes Again". Djupt efterlängtat minst sagt!


Ren och skär njutning för en inbiten nörd, eller hur? 
| 10 oktober 2015 21:00 |