Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

6 oktober 2023 | 21:30

“Euphoria”-stjärnan Angus Cloud i en av sina sista roller - här är trailern

I en av sina sista roller spelar han småkriminell i Dan Browns kommande thriller “Your Lucky Day”.
Mest känd för sin roll som Fezco i serien “Euphoria” hann Angus Cloud med ett par filmroller innan sin tragiska bortgång i juli. I den nya trailern till “Your Lucky Day” får vi se honom spela småkriminella Sterling.
 
Efter en incident på julafton där två personer dör kommer han över en lottovinst på $156 miljoner; med pengarna kommer även problem. Inte nog med att en av de döda är en polis utan går det att muta vittnena till tystnad och komma undan med det hela?
 
“Ingen har någonsin blivit rik utan att begå brott” hör man Sterling säga i trailern. Med en genomsyrande amerikansk ton och känsla påminner trailern vagt om “The Purge”-filmerna men mer rotad i verklighet. I ett regissörsuttalande sa Dan Brown som också skrivit filmens manus:  
 
- Filmer är för alla, så målet var att göra en spännande, kul och underhållande film som också har något djupare att säga. Att ta en titt på ett av dessa sällsynta ögonblick som många hoppas på och fråga “om det verkligen är värt det?”  
 
Se trailern nedan: 
 
 
Utöver “Your Lucky Day” kommer Cloud dyka upp i “The Line” där han spelar mot bland andra John Malkovich och Alex Wolff, regisserad och skriven av Ethan Berger. Han kommer också medverka i indieproduktionen “North Hollywood” tillsammans med Miranda Cosgrove, Nico Haraga och Vince Vaughn. 
 
Vad tycker du om trailern till “Your Lucky Number”?  
| 6 oktober 2023 21:30 |