Spel

Skribent

Anders Eklöf

1 november 2022 | 08:30

Electronic Arts och Marvel gör fler spel tillsammans

Förutom ett spel om Iron Man har Electronic Arts två andra Marvel-spel på gång.
För ett tag sedan kunde vi rapportera att Electronic Arts Motive Studio arbetar på ett nytt "Iron Man"-spel, som leds av producenten Olivier Proulx som tidigare arbetat på Marvels "Guardians of the Galaxy" på spelstudion Eidos Montreal.
 
Nu har Electronic Arts och Marvel gått ut med att de har "minst" tre nya actionäventyr på gång till PC och konsoler, som kommer att berätta nya berättelser i Marvel-universumet.
 
 
- På Marvel strävar vi efter att hitta de bästa teamen som kan ta med våra karaktärer på heroiska resor på sätt som de inte har gjort tidigare och att samarbeta med Electronic Arts kommer att hjälpa oss att uppnå det, säger Jay Ong, executive vice president på Marvel Games.
 
Ett av spelen handlar alltså om Iron Man, där vi kommer att få fördjupa oss i karaktären Tony Stark och verkligen få känna hur det känns att vara den högteknologiska superhjälten.
 
Vilka hjältar de andra spelen handlar om är ännu oklart, men insidern Jeff Grubb har tidigare sagt att det kan handla om ett spel om bioaktuella Black Panther.
 
 
Marvel har gjort en hel del framgångsrika spel de senaste åren, som "Marvel's Spider-Man" och "Marvel's Guardians of the Galaxy". Andra som är på gång är "Marvel's Spider-Man 2", "Marvel's Midnight Suns" och ett spel om Wolverine.
 
Vilka superhjältar vill du se spel om?
| 1 november 2022 08:30 |