Spel

Skribent

Vanja Tomin

20 september 2022 | 19:30

Electronic Arts Motive Studio jobbar på ett nytt "Iron Man"-spel

Electronic Arts arbetar på ett helt nytt "Iron Man"-spel som ska fördjupa sig i karaktären Tony Stark.
Electronic Arts Motive Studio meddelar att ett nytt "Iron Man"-spel är på gång. Spelet kommer vara ett actionäventyr i tredjepersonsvy och utvecklas i samarbete med Marvel Games. 
 
Spelets utvecklingsteam leds av exekutiv producenten Olivier Proulx, som tidigare arbetat på Marvels "Guardians of the Galaxy" på kanadensiska spelstudion Eidos Montreal.
 
Detta är början på ett spännande nytt samarbete mellan Marvel och Electronic Arts, där "Iron Man" är det första av flera nya spel som ska komma framöver. 
 
Large 5a825f41fb2efd1491ed0f15cd394eff iron man aj1y3lp
 
Spelet kommer att innehålla en originell berättelse som tar del av "Iron Mans" rika historia. Vi spelare ska få fördjupa oss i komplexiteten, karisman och den kreativa genialiteten som bara finns hos Tony Stark. Visionen är att känna hur det är att verkligen spela som "Iron Man".
 
-Vi är glada över att samarbeta med det talangfulla teamet på Motive Studio för att föra fram deras ursprungliga vision från en av Marvels viktigaste, kraftfullaste och mest älskade karaktärer, säger Marvel Games vicepresident och kreativa chef Bill Rosemann.
 
 
Bill Rosemann, säger också att han är förtjust över partnerskapet och att de siktar på att "leverera ett kärleksbrev till en legendarisk hjälte i form av det ultimata Iron Man-videospelet".
 
Spelet har ännu inget namn och är i en tidig fas av produktionen, så det kommer att dröja ett bra tag innan vi ser spelet släppas.
 
Ser du fram emot ett nytt "Iron Man"-spel? Berätta för oss i kommentarerna!
| 20 september 2022 19:30 |