Film

Skribent

Alexander Svensson

19 december 2023 | 20:00

Efter Jonathan Majors dumpning - nu tappar "Avengers: The Kang Dynasty" sin titel

Igår förlorade "Avengers: The Kang Dynasty" sin huvudrollsinnehavare. Nu förlorar den även sin titel.
Jonathan Majors var tänkt att bli ett av Marvels stora ansikten under de kommande åren, i rollen som den multiversale skurken Kang och alla hans olika varianter. Majors hann dyka upp i bägge säsongerna av “Loki” samt i “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” innan han i mars i år greps anklagad för misshandel, något han i går också dömdes för. Kort efter domen avskedade Marvel Majors.
 
Det verkar som att Marvel dock inte nöjer sig med att göra sig av med Majors, utan det kan hända att de går så långt att de släpper Kang helt och hållet. Något som tyder på det är att nästa “Avengers”-film, “Avengers: The Kang Dynasty” nu byter namn. För tillfället har den det preliminära namnet “Avengers 5” i väntan på en ny officiell titel, enligt THR. Den allt mer problemtyngda filmen tappade även sin regissör Destin Daniel Cretton tidigare under hösten. 
 
Det ska påpekas att det här inte är det första vi hör om att “Avengers 5” byter titel. Det har ryktats om tidigare, bland annat från journalisten Jeff Sneider, men nu är det alltså bekräftat. Marvel har för tillfället satt Michael Waldron, som ligger bakom “Loki” på att skriva ett manus till filmen. Huruvida det manuset inkluderar Kang eller fokuserar på en ny skurk får tiden utvisa.
 
Vill du se en ny skurk i "Avengers 5", eller föredrar du Kang med en ny skådespelare?
| 19 december 2023 20:00 |