Serie

Skribent

Erika Jarhed

28 mars 2023 | 17:10

Edgar Ramirez på farligt uppdrag i nya gangsterkomedin "Florida Man"

13 april får Netflix nya serie "Florida Man" premiär - och nu har den officiella trailern släppts med Édgar Ramírez i huvudrollen.
Skådespelaren Edgar Ramirez, från HBO:s populära serie "The Undoing", blir snart aktuell med Netflix nya serie "Florida Man". Nu har den officiella trailern släppts där vi får möta Ramírez som den före detta polisen Mike som tar sig an ett riktigt skumt uppdrag.
 
 
Donald Todd ("Ugly Betty", "This is Us") har skapat serien, och medverkar även som producent tillsammans med bland annat Jason Bateman. Serien kommer att bestå av sammanlagt sju avsnitt där även vi kommer att få se Abbey Lee ("Mad Max: Fury Road"), Anthony LaPaglia ("Without a Trace") och Otmara Marrero ("Connecting") i roller.
 
"Florida Man" handlar om Mike Valentine som är en kämpande, skuldsatt, före detta polis som tvingas återvända till sin hemstat Florida för att ta sig han ett märkligt uppdrag - han ska leta upp en maffiamedlems försvunna flickvän. Men det som skulle vara ett lätt och snabbt jobb blir i stället början på ett äventyr som omgärdas av släkthemligheter, och som utvecklar sig till en vild och dödlig jakt.
 
Alla sju avsnitt släpps på Netflix 13 april.
| 28 mars 2023 17:10 |