Spel

Skribent

Anders Eklöf

26 januari 2022 | 11:00

Dwayne "The Rock" Johnson ska vara med i en kommande tv-spelsfilm

I en intervju med Men's Journal antyder "Jumanji"-skådespelaren att han ska medverka i en film baserad på "ett av de största och häftigaste spelen".
För en herrans massa år sedan medverkade Dwayne "The Rock" Johnson i tv-spelsfilmen "Doom" och vi har även sett honom i de nya "Jumanji"-filmerna, men nu verkar det som att det är dags för honom spela en roll i ännu en film baserad på ett spel.
 
I en intervju med Men's Journal om filmen "Black Adam" nämner han nämligen att han ska spela en roll i en stor tv-spelsfilm, som ska avslöjas under 2022.
 
- Jag kan inte berätta vilket spel det är, men vi kommer ta ett av de största och häftigaste spelen till bioduken - ett som jag har spelat i flera år. Naturligtvis kommer vi göra en film som spelare kommer gilla - men egentligen ska vi bara göra en fantastisk film, säger han.
 
 
Den första tanken är att det skulle kunna vara en "Gears of War"-film, då hans utseende passar väl för rollen som Marcus Fenix eller någon annan karaktär från spelen. 
 
Det finns även ett rykte om att det ska komma en "Fortnite"-film och att The Rock säger "ett av de största och häftigaste spelen" gör att det låter som ett rimligt alternativt, med tanke på spelets popularitet.
 
I intervjun nämns det att han jobbat med Microsoft och Xbox tidigare, men andra förslag skulle kunna vara "God of War", "Halo" (som ju ska bli tv-serie på Paramount+) eller en röst i "Super Mario"-filmen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Vilken tv-spelsfilm hade du velat se Dwayne "The Rock" Johnson i?
| 26 januari 2022 11:00 |