Serie

Skribent

Anders Eklöf

10 december 2021 | 08:47

Trailer: "Halo"-serien på Paramount+ är trogen spelen

Den första trailern för "Halo"-serien visar upp Master Chief, rymden och imponerande specialeffekter.
Under natten sändes The Game Awards, spelvärldens motsvarighet till Oscarsgalan, där de bästa spelen från 2021 tog emot pris i olika kategorier.
 
 
Till skillnad från filmbranschens version handlar The Game Awards minst lika mycket om att visa upp det senaste som att dela ut priser, då vi bland annat fick se en första trailer till den efterlängtade tv-serien "Halo" på Paramount+. 
  
 
Tv-serien som har premiär på streamingtjänsten i början av 2022 utspelar sig innan händelserna i spelet "Halo Infinite", under ett stort krig med de utomjordiska the Covenant.
 
Serien dramatiserar en episk konflikt mellan mänskligheten och det utomjordiska hotet under 2500-talet och "kommer väva djupt personliga berättelser med action, äventyr och en rikt föreställd framtidsvision". 
 
 
I "Halo" ser vi Pablo Schreiber ("Orange is the New Black) som den genmanipulerade supersoldaten Master Chief, Natascha McElhone som forskaren Dr. Halsey, Jen Taylor som den artificiella intelligensen Cortana och  Bokeem Woodbine som Soren-066. 
 
Som ett fan av "Halo" är det otroligt att spelserien som jag började spela som 13-åring snart blir en påkostad tv-serie och utifrån trailern ser det ändå lovande ut. Det är inte alltid säkert att spel fungerar lika bra filmatiserad, men jag håller alla tummar och tår. Lite synd är det att vi fortfarande inte har fått se the Covenant i bild. 
 
Tror du att "Halo" kommer fungera som en tv-serie? 
| 10 december 2021 08:47 |