Film

Skribent

Jonatan Blomberg

11 oktober 2022 | 22:25

Dwayne Johnson har planer för en film med Black Adam och Superman

Men om den drömmen ska bli av... så behöver nog den första "Black Adam"-filmen bli en succé först.
I en intervju med Cinemablend så får Dwayne "The Rock" Johnson en direkt fråga om huruvida han hade velat låta hans kommande antihjälte "Black Adam", möta Superman i en kommande film. Och svaret blev nästan förvånansvärt rakt på sak från skådespelaren: 
 
- Absolut. Det är hela poängen med den här. Jag har sagt ett tag att det är en ny era i DC Universe som är på väg att få sin början. Och vad jag menade med det var att introducera en helt ny karaktär. Det är inte en uppföljare, inte en befintlig IP. Det var... du vet, "Black Adam"! För två år sedan hade världen ingen aning om vem han var. Det gjorde vi, men inte, du vet, resten av folket där ute, förklarar Johnson. 
 
Nu lär det väl knappast finnas något pågående projekt hos DC kring en film av den här typen. Men skulle Johnsons "Black Adam" bli en succé så skulle det nog knappast förvåna någon om han fick sin vilja igenom. Och det vore väl nästan konstigt om den gamla wrestling-genen från "The Rocks" forna dagar i ringen inte gjorde att samma typ av "jag kan vinna mot alla"-mentalitet började sippra in även i hans nya DC-vistelse.
 
 
Sedan tidigare vet vi även att Henry Cavill varit sugen på att återvända till rollen som Superman och båda skådespelarna är kända för att vara väldigt måna om sina fans... och "Black Adam vs Superman" (vilket givetvis... eller förhoppningsvis inte är titeln man kommer använda) hade ju varit fanservice så det står fullständigt härliga till. Men det är kanske precis vad DC behöver just nu? Så folk glömmer bort hela den här nedläggningen av "Batgirl" och allt annat konstigt som hänt inom Warner Bros. Discovery under det senaste året.
 
Den första "Black Adam"-filmen med Johnson i huvudrollen får i alla fall biopremiär den 21 oktober, sedan återstår det att se vad som händer därefter.
 
Hade du velat få se Black Adam och Superman i samma film? Kommentera gärna nedan!
| 11 oktober 2022 22:25 |