Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 augusti 2022 | 09:00

"Batgirl" visas för publik - kanske för enda och sista gången

Folk som arbetat på den dödsdömda superhjältefilmen kommer att få se den innan Warner Bros låser in den för all framtid.
Warner Bros gör sig redo att gömma undan "Batgirl" någonstans i en hemlig batcave för att lura Skatteverket på cash. Men innan dess ska filmen visas upp för alla som har arbetat på den.
 
Det blir den enda (och kanske sista) visningen av superhjältefilmen, som nästan var inspelad och klar när studion valde att skrota projektet.
 
Hollywood Reporter skriver att skådespelare och filmteam kommer få se "Batgirl" inom kort, tillsammans med producenter och andra från studion. En källa har kallat det för "begravnings-visningar" - både regissörerna och huvudrollen Leslie Grace har uttryckt sin besvikelse över att deras film aldrig får möta sin publik.
 
 
I en ny intervju med franska Skript berättar filmskaparna Adil El Arbi och Bilall Fallah att de blev chockade när deras film skrotades och Warner Bros raderade allt från servern:
 
- Vi gör film för en publik, inte för vår skull. Vi hoppas att den får släppas en dag. Men det krävs mycket jobb. Den kan inte släppas i sitt nuvarande skick, det finns inga effekter och vi hade några scener kvar att filma.
| 25 augusti 2022 09:00 |