Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 februari 2021 | 15:45

Du missade väl inte "WandaVision"-scenen i eftertexterna?

Efter att ha lämnat oss utan scener i eftertexterna under säsongens samtliga föregående avsnitt, finns det nog en och annan som stängde av lite för tidigt.
En spoilervarning är väl givetvis på sin plats här, om du nu inte har sett det senaste avsnittet av "WandaVision" så är allt du behöver veta att du inte ska stänga av direkt när eftertexterna drar igång.
 
För alla som redan har plöjt det sjunde avsnittet av "WandaVision" och känner sig sugna på att veta mer om vem tusan Agnes är, så har vi redan skrivit en artikel om det. Men även om du inte vill veta något mer än det som har visats i serien, så finns det en stor chans att många tittare valde att stänga av veckans avsnitt lite väl tidigt. 
 
Marvelfansen har sedan länge skolats in i fenomenet med bonus/extrascener i eftertexterna av långfilmerna i MCU. Under de sex första avsnitten av "WandaVision" så har dessa scener däremot retsamt ekat med sin frånvaro... särskilt då många tyckt att avsnitten varit för korta och att eftertexterna tar upp för mycket "plats". Vilket väl ändå får anses vara ett bra betyg, tittarna vill ha mer!
 
Det sjunde avsnittet bjuder däremot oss tittare på säsongens första extrascen:
 
 
Klippet kommer inte från Disney+ själva så det kan möjligtvis bli bortplockat från YouTube inom kort. I den korta scenen får vi i alla fall följa Monica medan hon undersöker utsidan av Agnes/Agathas hem, för att sedan bli upptäckt av Pietro som avbryter henne med frasen; "Snoopers gonna snoop". Därefter fortsätter eftertexterna.
 
Det återstår med andra ord att se hur nästa avsnitt börjar, men om vi plötsligt befinner oss i Agnes/Agatha Harkness källare och hon har både Wanda och Monica där nere... så vet du nu hur den sistnämnda plötsligt hamnade där. Säsongen kommer att bestå av totalt nio avsnitt, så nu har vi bara två avsnitt kvar innan säsongen tar slut!
 

Läs också: "WandaVision" ger oss en tjuvtitt på den actionfyllda avslutningen

 
Var ärlig nu. Missade du också scenen i eftertexterna första gången? Hur bra tycker du att säsongen har varit hittills? Kommentera gärna nedan!
| 19 februari 2021 15:45 |