Spel

Skribent

Andréas Göransson

23 april 2018 | 17:30

Du kan testspela toksnygga "Detroit: Become Human" redan imorgon

För att fira att spelet är redo för distribution, släpper studion Quantic Dream ett demo till sitt senaste spel under tisdagen.
Vi har tidigare rapporterat att David Cages kommande storspel ”Detroit: Become Human” släpps den 25 maj. Men vi behöver inte vänta så länge för att provspela det. I ett blogginlägg skriver nämligen spelets producent och tillika vice vd för studion Quantic Dream, Guillaume de Fondaumiere, att ett demo till spelet kommer inom kort – närmare bestämt imorgon den 24 april.
 
Avslöjandet kommer i samband med att spelet gått ”Guld”, det vill säga att det är färdigutvecklat och färdigt för distribution.
 
”För att fira denna milstolpe, och hjälpa dig att hålla ut den sista tiden innan släppet den 25 maj, är jag extremt glad över att få berätta att den första scenen i spelet, Hostage, kommer att finnas tillgänglig för nedladdning på Playstation Store imorgon tisdag den 24 april”
 
"Detroid: Become Human" är ett spel där frågan om vad som egentligen är mänskligt ställs på sin spets. Vi intar rollen som Kara – en android vars artificiella intelligens är så avancerad att hon utvecklar riktiga känslor. Under äventyres gång kommer vi att uforska om det verkligen krävs en kropp av enbart kött och blod för att kalla sig människa.
 
För att färska upp minnet kan du ta en titt på trailern nedan:
 
 
Kommer du att skaffa ”Detroit: Become Human” när det släpps om dryga månaden?
| 23 april 2018 17:30 |