Serie

Skribent

Alexander Kardelo

21 mars 2017 | 15:35

”Downton Abbey”-filmen kan bli av redan i år

Ett filmmanus är klart och stjärnorna ur den brittiska succéserien kan samlas på nytt under 2017.
Känns det lite tomt sedan ”Downton Abbey” slutade sändas? Längtar du efter nya tebjudningar och intriger på den brittiska landsbygden? Den goda nyheten är att en långfilm planeras - och dessa planer kan bli verklighet mycket snart.

- Den skulle börja spelas in i år, men det är inte spikat än. De försöker få ihop alla på samma plats och tid. Jag tror att suget är stort, säger skådespelaren Jeremy Swift till ITV.

Produktionsbolaget bakom tv-serien, Carnival Films, har tidigare sagt till BBC att det inte finns några konkreta planer på att göra film av tv-succén. Men Swift, som spelar Septimus Spratt, avslöjar att han och flera andra redan fått ett manus.

- Det finns ett filmmanus som vi alla har fått skickat till oss. Men sen försvann det från våra mail, i riktigt ”Mission: Impossible”-manér. Poff, sa det.

”Downton Abbey” rullade på SVT mellan 2010 och 2015. Med lite tur kan fansen snart få se Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery, Dan Stevens, Lily James och de andra i en återförening modell större.

Vill ni se mer av "Downton Abbey" eller räckte det med sex säsonger? Kommentera nedan.
| 21 mars 2017 15:35 |