Film

Skribent

Viktor Jerner

22 augusti 2017 | 23:15

Dolph Lundgren ligger i hårdträning inför Ivan Dragos återkomst

Den stenhårda ryska boxningsmaskinen från "Rocky IV" återvänder i "Creed 2"
En av de absolut mest ikoniska delarna av hela "Rocky"-serien är Ivan Drago (allas vår älskade Dolph Lundgren), den iskalla ryssen tillika boxningsmaskinen som i "Rocky IV" slår ihjäl den legendariska Apollo Creed (Carl Weathers) i ringen. Det blev startskottet för kalla krigets hetaste skede och en händelse som fick Kubakrisen att framstå som småpotatis; matchen mellan Rocky och Drago, USA och Sovjetunionen.
 
Matchen ekar fortfarande genom historien, men många skulle säkert behöva en påminnelse om att Drago fortfarande finns någonstans där ute och lurar i en grotta i Sibirien, där han förmodligen smider planer om kommunistiskt världsherravälde. Som Sylvester Stallone tidigare har avslöjat så är han på väg att ge oss det, då Ivan Drago kommer dyka upp i uppföljaren till Ryan Cooglers mycket lyckade "Creed"
 
Dolph Lundgren ger oss nu, via sitt Instagram-konto, det ultimata beviset på att detta faktiskt är på gång:
 
 

Getting ready for something big! 👊 @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

Ett inlägg delat av Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

 
Som vi ser ovan så ligger han nu i hårdträning för att återvända till "Rocky"-världen och jag kan inte annat än att njuta av välbehag. Visst, det skulle kunna gå riktigt fel det här, men jag både hoppas och tror att Stallone kan hitta någon spännande roll för Drago i det fortsatta berättandet. Om inte annat kommer det bli oerhört emotionellt starkt när Adonis Creed (Michael B. Jordan) ställs öga mot öga med den som dödade hans far.
 
"Creed 2" har ännu ingen regissör eller spikat premiärdatum, men den som väntar på något gott...
 
Är du taggad på att få återse Ivan Drago i Rocky-universumet? 
| 22 augusti 2017 23:15 |