Film

Skribent

Thomas Linnaeus

4 juni 2023 | 23:01

Efter magiska succén - nu vill Disney trolla fram “Hocus Pocus 3”

“Hocus Pocus 2” var en succé på Disney+ och nu är en uppföljare redan under utveckling.
I höstas släpptes “Hocus Pocus 2” nästan 30 år efter originalet. Här får vi följa tre häxor som måste livnära sig på barn för att förbli unga.Tvåan var en succé på Disney+ och nu avslöjar New York Times att en uppföljare redan är på väg.
 
Tidningen har intervjuat Sean Bailey som, som är chef över filmproduktionen hos Disney. Han berättar att studion har över 50 pågående projekt och att ett av dessa är just “Hocus Pocus 3”. Inte mycket är känt om uppföljaren, men Entertainment Weekly har tidigare intervjuat skådespelarna om möjligheten:
 
- Vi har äntligen fått chansen att göra det igen, efter 30 år av tjat från oss, och jag är så glad över det. Jag skulle älska att vara med i en franchise, och speciellt få vara en karaktär jag älskar att spela, berättade Bette Midler som spelat Winifred i båda filmerna.
 
Sarah Jessica Parker, som spelat häxan Sarah i båda “Hocus Pocus” är också optimistisk:
 
- Kathy (Najimy, tredje häxan i filmerna) hade en bra idé om att den tredje filmen borde vara animerad. Vilket jag tror skulle vara både roligt och spännande! Antingen som traditionellt animerad eller datoranimerad.
 
Är det redan dags för “Hocus Pocus 3” eller borde Disney vänta 30 år igen?
| 4 juni 2023 23:01 |